Brokolicový krém
Brokolice pochází pravděpodobně z Apeninského poloostrova a proto ji najdeme nejvíce zastoupenou právě v italské kuchyni. Brokolice je velmi chutná, je vyhledávaný pro svou až krémovou jemnost, je elegantní a schopná stát se přílohou i hlavní součástí pokrmu. Můžeme ji upravovat v podstatě všemi myslitelnými způsoby. Jedním ze způsobů ůpravy brokolice je brokolicový krém. Brokolicový krém může být podáván jako polévka či předkrm, nebo může být brokolicový krém připraven jako kojenecký pokrm
Zdroj: https://www.living.cz/kulinarske-inspirace/brokolicovy-krem-jako-zdrava-delikatesa/1757
Doporučujeme
- Alergie
- O alergii
- Alergie druhy
- Vznik alergie
- Příznaky alergie
- Alergická onemocnění
- Alergie na
- Alergie testy
- Alergická reakce
- Alergeny
- Bez alergie
- Alergie na potraviny
- Jak se projevuje alergie
- Jak na alergii
- Stop alergii
- Prevence alergie
- Alergický kalendář
- Alergie a těhotenství
- Alergie a astma
- Zkřížená alergie
- Alergická alveolitida
- Polyvalentní alergie
- Physiomer alergie
- Alergie očí
- Alergia
- Allergie
- Allergy
- Alergologie